Verschillende audio-indelingen voor partychat uitproberen

Audio-apparaten voor Windows ondersteunen uiteenlopende audio-indelingen. Soms zijn compatibiliteitsproblemen met stuurprogramma's of de audiosoftware in Windows van invloed op het afspelen of opnemen van geluid. U kunt verschillende audio-indelingen uitproberen:

1. Voer een van de volgende handelingen uit:
    • Selecteer de Startknop, typ Configuratiescherm, selecteer Configuratieschermen selecteer vervolgens Geluid.
    • Klik met de rechtermuisknop op het geluidspictogram op de taakbalk (naast de datum en tijd) en selecteer vervolgens Afspeelapparaten.
  2. Klik met de rechtermuisknop op het standaardapparaat (aangegeven met een vinkje), selecteer Eigenschappen en selecteer het tabblad Geavanceerd.
  3. Schakel het vakje onder Standaardindeling in om de audio-indeling te wijzigen. Nadat u de indeling hebt gewijzigd, controleert u de weergave door Test te selecteren.
  4. Selecteer OK wanneer u klaar bent.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Verschillende audio-indelingen voor partychat uitproberen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?