Spotify gebruiken in de Xbox Game Bar in Windows 10

Maak je games nog beter met je favoriete nummers!

Video: Xbox Game Bar aanpassen

Bekijk de video Xbox Game Bar aanpassen. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Je hebt een paar dingen nodig om aan de slag te gaan:

• Spotify Music-app: download de Spotify Music-app in de Microsoft Store.
  • Spotify-account - Als u nog geen Spotify-account hebt, registreert u zich bij spotify.com.

Ga als volgt te werk om Spotify in te stellen in de Xbox Game Bar:

1. Druk op de Windows-logotoets + G om de gamebalk te openen en kies vervolgens Home > Spotify.
  2. Koppel uw Spotify-account aan de gamebalk. Selecteer Account koppelen en volg de stappen.

Om Spotify te gebruiken in de gamebalk drukt u op de Windows-logotoets + G om de gamebalk te openen, kiest u Home > Spotify en selecteert u Spotify starten.

Om uw Spotify-account te ontkoppelen van de gamebalk, logt u in op spotify.com/account en gaat u naar het gedeelte Apps en verwijdert u de gamebalk.

Hulp met Spotify

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Spotify gebruiken in de Xbox Game Bar in Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?