Voordelen van de Xbox Console Companion-app bij het spelen van een game in Windows 10

U hebt de Xbox Console Companion app niet nodig om een game te spelen speelt op een Windows 10-apparaat. Maar als de app is geopend tijdens het spelen, krijgt u de volgende voordelen:

• Zien wie online is en hen uitnodigen om met u te spelen
  • Bijhouden welke achievements u voor die game hebt verdiend
  • Berichten ontvangen van en sturen naar vrienden tijdens het spelen
  • Games streamen om ze op een ander apparaat te spelen
  • Activiteitsmeldingen ontvangen
  • Snapshots nemen van uw game of video's opnemen via de opnamefunctie

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Voordelen van de Xbox Console Companion-app bij het spelen van een game in Windows 10" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?