Vibratie van de controller wijzigen op de Xbox One

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer vervolgens Systeem > Instellingen.
  2. Kies Toegankelijkheid > Controller en vervolgens Vibratie-instellingen.
  3. Kies de controller die je wilt wijzigen en selecteer Configureren.
    • Als je een Xbox Elite-controller hebt, selecteer je het configuratieprofiel dat je wilt wijzigen. Selecteer vervolgens Bewerken > Vibratie en verplaats de schuifregelaars om de vibratie-instellingen aan te passen.
    • Als je een Xbox draadloze controller hebt, selecteer je Vibratie inschakelen om de controllervibratie aan en uit te zetten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Vibratie van de controller wijzigen op de Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?