Een USB-kabel aansluiten om je Xbox One draadloze controller zonder batterijen te gebruiken

Zie Oplossing voor Xbox One draadloze controller in plaats van dit artikel als de verbinding met je controller wordt verbroken.

Als een USB-kabel is aangesloten, wordt je draadloze controller omgevormd tot een bekabelde controller. Bij je controller wordt een kabel geleverd, hoewel je de meeste USB-kabels met een micro-USB-aansluiting aan de ene zijde en een grote USB-aansluiting aan de andere zijde kunt gebruiken. Gebruik bij voorkeur de oplaadkabel die bij de Xbox One Play & Charge-kit werd geleverd; de prestaties van andere kabels kunnen variëren.

Het lampje op de kabel van de Play & Charge-kit gaat niet branden, wat erop wijst dat er geen batterij beschikbaar is om op te laden.

Standaard alkalinebatterijen worden niet gebruikt om de functies van de controller van stroom te voorzien terwijl je je controller als bekabelde controller gebruikt.

Je controller aansluiten op de console

Sluit de micro-USB-aansluiting aan op de controller en sluit het andere uiteinde aan op de Xbox One-console.

Xbox One S
Xbox One S
Originele Xbox One
Originele Xbox One

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een USB-kabel aansluiten om je Xbox One draadloze controller zonder batterijen te gebruiken" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?