Een Xbox One-chatheadset aansluiten op een Xbox One draadloze controller

Een Xbox One-chatheadset aansluiten op uw Xbox One draadloze controller is gemakkelijk. Volg gewoon de onderstaande stappen.

Opmerkingen

• De Xbox One-chatheadset van 3,5 mm werkt alleen met de Xbox One draadloze controller met aansluiting van 3,5 mm of in combinatie met de Xbox One-stereoheadsetadapter.
  • Xbox One-chatheadsets worden niet ondersteund bij verbinding met een pc via Bluetooth.

Aantal Xbox-controllers dat tegelijk kan worden verbonden

Platform

Via Xbox draadloos en USB

Via Bluetooth

Xbox One-console

Alleen Xbox One draadloze controller – 8
Xbox One draadloze controller + Xbox One-chatheadset – 4
Xbox One draadloze controller + Xbox One-stereoheadset – 2

Niet ondersteund

Windows 10

Alleen Xbox One draadloze controller – 8
Xbox One draadloze controller + Xbox One-chatheadset – 4
Xbox One draadloze controller + Xbox One-stereoheadset – 2

Opmerking Voor draadloze verbinding is de Xbox One draadloze adapter voor Windows vereist

Alleen Xbox One draadloze controller – 1

Opmerking Xbox One draadloze controller met Bluetooth

Windows 8.1, 7

Alleen Xbox One draadloze controller – 4
(audio via controller niet ondersteund)

Opmerking Voor draadloze verbinding is de Xbox One draadloze adapter voor Windows vereist

Niet ondersteund

Zie De Xbox One-chatheadset instellen en problemen oplossen voor hulp bij het oplossen van problemen met je headset. Zie Problemen met geluid in party's op Xbox One oplossen voor tips om problemen met partychat op te lossen.

Je Xbox One-chatheadset aansluiten op je Xbox One draadloze controller:

1. Sluit de audio-aansluiting van de hoofdtelefoon aan op de onderkant van de controller.
In de afbeelding zie je het einde van de audio-ontvanger van de headset.

Opmerking Zorg dat je de tanden correct inplugt in de geleideopeningen aan elke zijde van de aansluiting.

In de afbeelding zie je de headsetaansluiting met twee uitlijningstanden.
  1. Duw stevig totdat de audio-aansluiting vastklikt.
  2. Pas de hoogte van het oordopje van de headset aan zodat dit comfortabel past; schuif het oordopje hiervoor gewoon omhoog of omlaag.
  3. Draai de microfoonarm van de hoofdtelefoon, zodat het uiteinde zich dicht bij je mond bevindt.
In de afbeelding zie je de juiste plaatsing van de oortelefoon en microfoon van de headset op het hoofd van een man.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Een Xbox One-chatheadset aansluiten op een Xbox One draadloze controller" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?