Copilot op Xbox One

Copilot verbindt twee controllers met elkaar, zodat u ze als één controller kunt gebruiken.

De persoon die Copilot voor zijn of haar controller inschakelt, is de piloot. De piloot krijgt alle achievements en gamerscore.

Hoe u Copilot inschakelt

1. Verbind een tweede controller met de Xbox voor de copiloot.
    De copilot kan zich al dan niet aanmelden, maar de achievements en de gamerscore gaan niet naar deze speler.
  2. Ga met de controller van de piloot naar Instellingen > Alle instellingen > Toegankelijkheid > Controller.
  3. Kies Copilot-instellingen en vervolgens Copilot inschakelen.
  4. Selecteer de controller van de copiloot.

De controllers zijn nu aan elkaar gekoppeld. Met beide controllers kunt u alles bedienen. Wanneer u een game start, kunt u beide controllers op alle mogelijke manieren gebruiken.

Als u Copiloot wilt uitschakelen, gaat u terug naar de instellingen van Copiloot en kiest u Copiloot uitschakelen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Copilot op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?