De microfoon op de Kinect-sensor kalibreren

De microfoon op uw Kinect-sensor moet worden gekalibreerd, zodat de microfoon u kan horen boven het achtergrondgeluid in uw speelruimte. Dat gaat heel gemakkelijk, want de sensor doet het meeste werk.

De microfoon kalibreren

1. Zet het volume van de luidsprekers van uw tv-toestel luider, zodat het luider is dan het volume dat u normaal gebruikt om films en programma's te kijken. Zorg tegelijkertijd dat het stil is in de kamer.
  2. Start de kalibratie. Dit doet u als volgt:
    1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
    2. Selecteer Systeem > Instellingen.
    3. Selecteer Kinect en apparaten > Kinect. Controleer of de Kinect op Kinect aan staat.
    4. Selecteer onder Probleemoplossing de optie Kinect hoort me niet.
    5. Selecteer Audiotest starten.

De kalibratie voert twee tests uit:

• Controle van het achtergrondgeluid: Kinect volgt het omgevingsgeluid op in uw speelruimte. Als het geluid te luid is, geeft de sensor een bericht weer waarin u wordt gevraagd te controleren of er lawaai in de kamer is en de kalibratie vervolgens opnieuw te starten nadat u het achtergrondgeluid hebt gedempt.
    • Controle van het luidsprekervolume: Xbox One speelt een reeks tonen die de Kinect beluistert om het afspeelniveau van het geluid te kalibreren. Als het volume van de geluidstonen te laag is, verschijnt er een bericht waarin u wordt gevraagd het volume van de luidsprekers op te schroeven. Als het geluidsniveau luid genoeg is, krijgt u een bericht te zien dat de audiocontrole is geslaagd.
  3. Als de tests zijn geslaagd, voert de microfoon van de Kinect-sensor een zelfkalibratie uit. Dat gebeurt automatisch. U hoeft dus niets te doen tijdens deze stap. De zelfkalibratie duurt slechts een paar seconden.

Wanneer de kalibratie is voltooid, is de Kinect-sensor klaar om u te horen.

Opmerking Na drie mislukte pogingen om het geluid te kalibreren, kunt u drukken op de B-knop om de kalibratie opnieuw te proberen. U kunt het ook later opnieuw proberen. Herhaal de bovenstaande procedure als u klaar bent om het opnieuw te proberen en begin bij stap 2.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "De microfoon op de Kinect-sensor kalibreren" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?