Aanmelden bij uw Xbox One met een persoonlijke controller

Video: Aanmelden door de controller in te schakelen

Bekijk de video Aanmelden door de controller in te schakelen. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Meld u aan bij uw Xbox One met uw favoriete controller door deze controller aan uw profiel te koppelen. Nadat u een controller hebt gekoppeld, wordt u automatisch aangemeld zodra u die controller inschakelt.

Aan elke controller kan slechts het profiel van één persoon worden gekoppeld. Koppel dus alleen een controller die alleen door u wordt gebruikt.

Koppelen van een controller:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Ga naar Instellingen > Account > Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode.
  3. Selecteer Deze controller wordt aangemeld en kies vervolgens Controller koppelen om de controller te linken die u gebruikt.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Aanmelden bij uw Xbox One met een persoonlijke controller" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?