Problemen met de Kinect-sensor voor Xbox One oplossen

In dit artikel staat hoe u problemen met uw Kinect-sensor oplost. U hebt bijvoorbeeld een probleem waarbij de Kinect-sensor u niet ziet of de acties van uw lichaam niet correct interpreteert. Wanneer u een game met Kinect probeert te spelen, gebaren gebruikt om op het Home-scherm te navigeren of u aanmeldt via Kinect, moet u zorgen dat de Kinect-camera u kan zien om een fantastische ervaring te beleven.

Wat u moet weten

Denk aan het volgende voordat u uw Kinect of speelruimte aanpast:

• Afhankelijk van de ervaring moet Kinect misschien uw hele lichaam zien. Als u bijvoorbeeld een bal moet trappen in de game die u probeert te spelen, dan moet Kinect uw voeten zien.
  • Meestal is voor HD-camera's een bepaalde lichtsterkte nodig voor de beste belichting. Zorg dat uw speelruimte goed is verlicht, maar vermijd direct zonlicht op gebruikers en de camera.
  • Zorg dat uw Kinect is aangesloten en ingeschakeld. Het Xbox-logo op de Kinect wordt verlicht wanneer de sensor is ingeschakeld. Zie Uw Kinect-sensor voor Xbox One start niet als uw sensor niet wordt ingeschakeld.
  • Plaats uw Kinect zo dicht mogelijk bij de rand van het oppervlak waarop de sensor staat zonder gevaar dat de sensor kan vallen. Zorg dat er geen voorwerpen in de buurt staan die het zichtveld belemmeren.
  • Zie Kinect-sensor wordt niet herkend door uw Xbox One S- of originele Xbox One-console als uw Kinect-sensor is aangesloten op uw console, maar "Kinect is niet aangesloten" op het Home-scherm staat.

Controleer de instellingen van Kinect

Als Kinect u niet goed ziet, controleert u de Kinect-instellingen:

1. Druk op de Xbox-knop op de controller om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Kinect en apparaten > Kinect.

Op dit scherm kunt u zien wat Kinect ziet. Als u uzelf niet ziet in deze weergave, ga dan hieronder naar het gedeelte "De Kinect-sensor aanpassen".

3. Als uw Kinect-sensor is losgekoppeld of uitgeschakeld, dan wordt de status aangeduid op het Kinect-scherm.
  4. Sluit uw sensor zo nodig aan en selecteer Kinect aan.

De Kinect-sensor aanpassen

Volg deze stappen om de Kinect-sensor aan te passen:

1. Druk op de Xbox-knop op de controller om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Kinect en apparaten > Kinect.
  3. Selecteer Ik heb mijn Kinect-sensor verplaatst, of ik heb problemen met Kinect.
  4. Volg de stappen om uw Kinect-sensor aan te passen, inclusief de audio-kalibratie.

Opmerking Als u problemen hebt in een game, raadpleeg dan de zelfstudie voor de game en pas de Kinect-sensor in de game aan.

Als het probleem blijft optreden, vraagt u een reparatie van uw Kinect-sensor aan in het Apparaatservice en herstel. Voor vervanging van de sensor is registratie van de console vereist.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Problemen met de Kinect-sensor voor Xbox One oplossen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?