Problemen met aanmelden via Kinect oplossen

Ontdek hoe je problemen met aanmelden met je Kinect-sensor op je Xbox One-console kunt oplossen.

De Kinect-sensor start niet

Als de Kinect-sensor niet start, is het mogelijk dat een instelling is uitgeschakeld. Zorg ervoor dat je Kinect aangesloten is en aan staat. Instellingen. Dit doe je als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen.
  3. Selecteer Kinect en apparaten > Kinect.
  4. Controleer dat Kinect aan is geselecteerd.

De Kinect-sensor herkent je niet

Volg deze stappen als Kinect je soms niet herkent of soms iemand anders als jou herkent:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Account.
  3. Selecteer Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode.
  4. Selecteer Voorkeuren wijzigen.
  5. Selecteer Snel en simpel.
  6. Controleer op het scherm <voornaam> ben jij dat? dat je naam naast je afbeelding op het voorbeeldscherm verschijnt. Als je wordt herkend, selecteer je Dat ben ik.

Volg deze stappen als Kinect je nooit herkent:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Account.
  3. Select Aanmelden, beveiliging en wachtwoordcode > Beheer mijn gegevens voor aanmelden via Kinect.
  4. Selecteer Mijn gegevens voor aanmelden via Kinect verwijderen.

Hiermee worden je bestaande gegevens voor aanmelden via Kinect gewist. Stel nu opnieuw in met de volgende stappen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Account.
  3. Selecteer Aanmelden, veiligheid en wachtwoordcode.
  4. Selecteer Voorkeuren wijzigen.
  5. Selecteer Snel en simpel.
  6. Selecteer Mij aanmelden met Kinect.
  7. Je Kinect-sensor probeert je te detecteren. Als je naam naast je afbeelding op het scherm verschijnt, selecteer je Dat ben ik. Steek je hand op als je naam niet verschijnt.

Opmerkingen

• Gegevens voor aanmelden via Kinect worden opgeslagen op de console. Als je deze functie dus op andere consoles wilt gebruiken, dan moet je gegevens voor aanmelden via Kinect instellen op elke console.
  • Als er zich meerdere personen in het zichtveld bevinden tijdens het aanmelden, zullen de namen van gekende gebruikers naast hen zijn gemarkeerd. Onbekende gebruikers worden gemarkeerd als "gast".
  • Als je per ongeluk de verkeerde persoon kiest tijdens het aanmelden, volg je gewoon de instructies bij 'Kinect herkent je nooit' op deze pagina.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Problemen met aanmelden via Kinect oplossen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?