De Xbox Accessoires-app gebruiken om je Xbox Elite draadloze controller Series 2 aan te passen

Open de app Xbox Accessoires

Je opent de Xbox Accessoires-app op Xbox One als volgt. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen, selecteer Mijn games en apps > Alles bekijken > Apps, en kies vervolgens Xbox-accessoires.

Als u de app Xbox Accessoires wilt openen in Windows 10, drukt u op de Start-knop, typt u Xbox Accessoires of kies dit in de lijst en meld je aan. Als de Xbox Accessoires-app niet op je pc is geïnstalleerd, kun je deze downloaden vanuit de Microsoft Store.

De Xbox Accessoires-app gebruiken om aan te passen hoe je speelt met de Xbox Elite draadloze controller Series 2.
“Scherm voor toewijzen van de Xbox Accessoires”

Opmerkingen

• De Xbox Accessoires-app is alleen beschikbaar op Xbox One en Windows 10.
  • Voor configuratie van de Xbox Elite draadloze controller Series 2 moet je de update voor Windows 10, mei 2019 (of hoger) en de meest recente oplossingen op je pc installeren. Kijk hoe je updates krijgt.
  • De Xbox Accessoires-app detecteert je controller niet als je Bluetooth gebruikt om verbinding te maken met je pc. Sluit je controller aan via Xbox draadloos of sluit de meegeleverde USB-C-kabel aan op de achterzijde van de Xbox Elite draadloze controller Series 2 en het andere uiteinde op je pc. Zie voor meer informatie Informatie over het verbinden van een Xbox draadloze controller met een Windows-pc.

Profielen maken en ertussen schakelen

Je kunt als volgt een controllerprofiel maken:

1. Open de Xbox Accessoires-app met je Xbox Elite draadloze controller Series 2.
  2. Scrol naar de Xbox Elite draadloze controller Series 2 en selecteer vervolgens Configureren.
  3. Selecteer Nieuw profiel, geef je profiel een naam en configureer je wijzigingen. Als je bijvoorbeeld D-pad omlaag aan de voorzijde van de controller opnieuw toewijst aan de Yknop , fungeert D-pad omlaag daarna als de Y-knop .
  4. Als je klaar bent, druk je op de B-knop om de wijzigingen van kracht te laten worden.

Maak meerdere profielen in de app en schakel hiertussen met de ingebouwde profielknop.

1. Open de Xbox Accessoires-app, blader naar de Xbox Elite draadloze controller Serie 2 en selecteer Configureren.
  2. Selecteer in Profielen een controllerprofiel dat je hebt gemaakt, of maak een nieuw profiel.
  3. Kies een sleuf.

Je kunt een sleuf toewijzen voor maximaal drie profielen. Druk op de Profielknop op de Xbox Elite draadloze controller 2 om hiertussen te schakelen. Wanneer geen balken oplichten onder de Profiel-knop, maakt de controller gebruik van de standaard knoptoewijzing.

Profielknop
Profielknop

Shift en systeemopdrachten

Wijs een knop toe om te fungeren als Shift-toets. Er worden alternatieve functies voor je knoppen geactiveerd als de toegewezen Shift-toets ingedrukt wordt gehouden (nuttig voor het snel wijzigen van configuraties). Zie voor meer informatie Shift gebruiken met je Xbox Elite draadloze controller Series 2.

Wijs knoppen toe om te fungeren als sneltoetsen voor systeemopdrachten zoals “Neem dat op” en “Maak schermopname.” Om een knop te kiezen die je anders wilt toewijzen, kies je Primair of Shift. Ga vervolgens naar het tabblad Actie en kies een actie in de lijst. Als je klaar bent, druk je op de B-knop om de wijzigingen van kracht te laten worden.

Opmerkingen Systeemacties zijn momenteel niet beschikbaar op Windows 10.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "De Xbox Accessoires-app gebruiken om je Xbox Elite draadloze controller Series 2 aan te passen   " waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?