Blu-ray- en dvd-speler-app instellen en installeren op Xbox One

Belangrijk De app Blu-ray-speler is niet bestemd voor de Xbox One S volledig digitale versie.

Als je Blu-ray- en dvd-films wilt afspelen op je Xbox One, moet je eerst de app Blu-ray-speler installeren. Kies een van de volgende opties om de app te installeren.

Installeren vanaf Xbox Startpagina

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen, selecteer Home, scroll vervolgens naar rechts en selecteer Store.
  2. Selecteer Zoeken en typ Blu-ray in de zoekbalk. Selecteer Blu-ray-speler-app wanneer deze verschijnt.
  3. Selecteer Ophalen om de app te downloaden en te installeren.

Installeren via een disc

1. Plaats een Blu-ray of dvd in je Xbox One.
  2. Selecteer de Blu-ray-speler-app wanneer deze verschijnt.
  3. Selecteer Ophalen op de pagina met details van de Blu-ray-speler-app.
  4. Je disc moet automatisch starten.

Nadat de app is geïnstalleerd, kun je films op Blu-ray of dvd kijken door de disc in je Xbox One te plaatsen en Blu-ray-speler te selecteren op het Home-scherm of de app onder Mijn games en apps te zoeken.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Blu-ray- en dvd-speler-app instellen en installeren op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?