Gameclips delen op Xbox One

Met Upload Studio kunt u uw opgenomen gameclips bewerken en delen met de Xbox Live-community.

Video: Uw gameclips delen op Xbox One

Bekijk de video Uw gameclips delen op Xbox One. Opmerking Deze video is alleen beschikbaar in het Engels.

Hoe kan ik een clip delen met Upload Studio?

Opmerking Upload Studio is verkrijgbaar in de Microsoft Store.

1. Selecteer Upload Studio in Mijn games en apps om Upload Studio te starten.
  2. Selecteer Je clips beheren.
  3. Markeer de te bewerken clip en selecteer In Upload Studio bewerken.
  4. Volg de procedure voor bewerken om je clip te voltooien en selecteer vervolgens Voltooien.
  5. Geef uw clip een titel en een label om het bewerken te voltooien.
  6. Selecteer Uploaden en vervolgens Volgende.
  7. Selecteer Uploaden. Xbox One maakt uw clip klaar en uploadt uw clip naar Xbox Live, in overeenstemming met uw privacyinstellingen.

Opmerking Xbox screent alle clips op schendingen van de Gedragscode voor Xbox Live. Het kan even duren voordat uw clip zichtbaar is voor anderen.

Hoe kan ik clips vanaf mijn console delen?

Je kunt je clips ook rechtstreeks vanaf je console delen:

1. Selecteer Uitzenden en vastleggen in de guide.
  2. Selecteer Opnemen > Opnames beheren.
  3. Selecteer de gameclip die je wilt delen.
  4. Selecteer het pictogram Delen op.
  5. Selecteer in de lijst waar je je clip wilt delen: naar je activiteitsfeed, in een bericht, in een club, op Twitter of naar OneDrive.

Wie kan mijn clips zien?

Geüploade clips zijn zichtbaar voor alle Xbox Live-gebruikers. Je kunt het delen van clips beheren via je instellingen voor privacy en ouderlijk toezicht:

1. Selecteer Instellingen in de guide.
  2. Selecteer onder Account de optie Privacy en online veiligheid. Xbox Live-privacy.
  3. Selecteer Aangepast en vervolgens Details bekijken en aanpassen.
  4. Selecteer Gamecontent.
  5. Kies de gewenste instellingen voor het delen en weergeven van gameclips en schermopnamen.

Kan ik mijn clips delen via Facebook, Twitch.tv of andere sociale media?

Op dit moment kunt u gameclips alleen delen op Xbox Live, OneDrive of Twitter.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Gameclips delen op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?