Uw gameclips beheren op Xbox One

Wanneer u gameclips maakt met de opnamefunctie van de Xbox One, kunt u de app Upload Studio gebruiken om ze te bekijken en te bewerken. U kunt werken vanaf gameclips die u hebt opgenomen, maar u kunt ook video- of audiocommentaar over uw clips opnemen met uw Kinect-sensor.

Opmerking Upload Studio is niet standaard op uw Xbox One-console geïnstalleerd. U kunt deze app gratis downloaden vanuit de Microsoft Store.

U kunt als volgt uw clips zoeken en bewerken:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en ga vervolgens naar Uitzenden en vastleggen.
  2. Selecteer Recente opnames. Als uw clip niet recent is, selecteert u Alles zien.
  3. Selecteer de clip die u wilt bewerken en selecteer vervolgens In Upload Studio bewerken.
  4. Als Upload Studio al is geïnstalleerd, wordt dit programma geopend in uw clip en kunt u beginnen met bewerken. Zie Video's bewerken met Upload Studio voor meer informatie over het bewerken van uw video's.

U kunt uw clips ook op de volgende manier vinden:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Ga naar Uitzenden en vastleggen en selecteer vervolgens Vastleggen > Opnames beheren.
  3. Het standaardfilter geeft alles weer wat al is gepubliceerd op Xbox Live.
  4. Als u clips wilt zien die u hebt vastgelegd maar nog niet hebt geüpload, selecteert u het filter Op Xbox Live en kiest u Op deze Xbox

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw gameclips beheren op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?