Clips delen met Upload Studio

Met Upload Studio kunt u uw opgenomen gameclips bewerken en delen met de Xbox Live-community.

Video: Uw gameclips delen op Xbox One

Bekijk de video Uw gameclips delen op Xbox One. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Hoe kan ik een clip delen?

Opmerking Upload Studio is verkrijgbaar in de Microsoft Store.

1. Selecteer Upload Studio in Mijn games en apps om Upload Studio te starten.
  2. Selecteer Je clips beheren.
  3. Markeer de te bewerken clip en selecteer In Upload Studio bewerken.
  4. Volg de procedure voor bewerken om uw clip te voltooien en selecteer vervolgens Voltooien.
  5. Geef uw clip een titel en een label om het bewerken te voltooien.
  6. Selecteer Uploaden en vervolgens Volgende.
  7. Selecteer Uploaden. Xbox One maakt uw clip klaar en uploadt uw clip naar Xbox Live, in overeenstemming met uw privacyinstellingen.

Opmerking Xbox screent alle clips op schendingen van de Gedragscode van Xbox Live. Het kan even duren voordat uw clip zichtbaar is voor anderen.

Wie kan mijn clips zien?

Geüploade clips zijn zichtbaar voor alle Xbox Live-gebruikers. U kunt het delen van clips beheren via uw instellingen voor privacy en ouderlijk toezicht:

1. Selecteer Instellingen in de guide door naar links op het scherm Home te scrollen.
  2. Selecteer Alle instellingen.
  3. Selecteer Privacy en online veiligheid onder Account.
  4. Selecteer Aangepast en vervolgens Details bekijken en aanpassen.
  5. Scrol naar rechts naar Je gameclips zien.
  6. Kies Iedereen, Vrienden die ik gekozen heb of Blokkeren.
    Opmerking Standaard is Iedereen geselecteerd.

Kan ik mijn clips delen via Facebook, Twitch.tv of andere sociale media?

Op dit moment kunt u gameclips alleen delen op Xbox Live, OneDrive of Twitter.