De weergaveresolutie voor uw tv-toestel op Xbox One wijzigen

Je Xbox One-console detecteert automatisch de weergaveresolutie van je tv-toestel. In zeldzame gevallen kan je console de resolutie van je tv-toestel echter niet correct detecteren. Maak u geen zorgen als dat gebeurt. De weergaveresolutie wijzigen is erg eenvoudig:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Ga naar Systeem > Instellingen > Algemeen.
  3. Selecteer Opties voor tv en beeld.
  4. Selecteer onder Resolutie de beste optie voor je tv-toestel: 720p, 1080p of 4K UHD.
    Opmerking Als je de resolutie voor je tv niet ziet, kijk je of je tv-toestel is ingesteld. Hiervoor selecteer je Apparaatbesturing > Tv > Tv instellen en laat je de console je tv automatisch detecteren.

Zie Problemen oplossen met leeg tv-scherm of beeldscherm wanneer je Xbox One aanstaat voor hulp om problemen op te lossen als je een leeg of zwart beeld op je Xbox One-console te zien krijgt.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "De weergaveresolutie voor uw tv-toestel op Xbox One wijzigen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?