Uw kleur, achtergrond en thema aanpassen op Xbox One

U kunt op een aantal manieren de vormgeving op uw Xbox wijzigen.

Uw kleur kiezen

Uw persoonlijke kleur wordt weergegeven in tegels en accenten op uw Xbox.

Als u uw kleur wilt kiezen, drukt u op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteert u vervolgens Instellingen > Persoonlijke instellingen > Mijn kleur en achtergrond > Mijn kleur.

Kies een kleur. Persoonlijke kleuren volgen u op elke Xbox.

Uw achtergrond kiezen

Uw achtergrond wordt weergegeven waar u deze verwacht: op de achtergrond van het beginscherm. Dit kan een egale kleur zijn of een afbeelding zoals achievementkunst, een aangepaste afbeelding of een schermopname.

Als u uw achtergrond wilt kiezen, drukt u op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteert u vervolgens Instellingen > Persoonlijke instellingen en gaat u naar Mijn achtergrond.

Voor achievements:

1. Selecteer Achievementkunst en kies vervolgens een achievement uit een van uw games.
  2. Selecteer Als achtergrond instellen.

Voor aangepaste afbeeldingen:

1. Sla een JPG- of PNG-bestand op een USB-apparaat op en sluit dit vervolgens aan op uw Xbox. (U kunt hiervoor ook een DLNA-share gebruiken.)
  2. Selecteer Aangepaste afbeelding.
  3. Selecteer Verkenner, kies uw apparaat en kies vervolgens uw afbeelding.
  4. Wanneer deze zichtbaar is, drukt u op de Menu-knop  op uw controller en selecteert u Als achtergrond instellen.

Voor schermopnamen:

1. Selecteer Schermopname en kies vervolgens de gewenste schermopname.
  2. Selecteer Meer acties > Als achtergrond instellen.

Achievementkunst volgt u op elke Xbox, maar aangepaste afbeeldingen en schermopnamen blijven op de console waarvoor ze zijn ingesteld.

Aangepaste afbeeldingen moeten kleiner zijn dan 3 MB en het beste formaat voor achtergronden is 1920 x 1080. Als u een achtergrond wilt wissen, kiest u zwart als achtergrond.

Uw thema kiezen

Thema's kunnen worden ingesteld op licht of donker en kunnen ook worden gepland.

Een thema instellen:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer vervolgens Instellingen > Persoonlijke instellingen.
  2. Select Thema en beweging.
  3. Selecteer Donkere of Licht, of plan uw thema op basis van specifieke tijden of zonsopgang en zonsondergang.

Thema's blijven op de console staan waarop ze zijn ingesteld.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw kleur, achtergrond en thema aanpassen op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?