Veelgestelde vragen over achterwaartse compatibiliteit van Xbox One

Veelgestelde vragen

Waar kan ik zien welke games achterwaarts compatibel zijn?

Raadpleeg onze lijst met beschikbare games. En vergeet niet te stemmen voor games die je graag wilt spelen op Xbox One!

Hoe open ik Xbox 360-meldingen?

Houd de View- en menuknop tegelijk ingedrukt.

Kan ik op Xbox One spelen met vrienden op Xbox 360?

Ja. Mits jullie allemaal dezelfde game spelen.

Zie ik mijn avatars en achievements van Xbox 360?

Ja. Je avatars en achievements zijn beschikbaar wanneer je je aanmeldt op Xbox One.

Hoe kan ik Xbox 360-games en -profielen die zijn opgeslagen op mijn Xbox One verwijderen?

Volg deze stappen om alle Xbox 360-games en -profielen die zijn opgeslagen op je console te verwijderen:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem> Instellingen> Systeem> Opslag en selecteer vervolgens Lokale opslag van Xbox 360 wissen.
    Dit heeft geen invloed op games die zijn opgeslagen in de cloud of Xbox One-games en -profielen.。

Kan ik me tegelijk aanmelden op Xbox 360 en Xbox One?

Ja. Je kunt echter niet zijn aangemeld op meer dan één Xbox One of één Xbox 360 tegelijk.

Ik heb problemen met het kopen of downloaden van een Xbox 360-game op Xbox One.