Uw Home-scherm aanpassen

Voeg uw favoriete games en beste Xbox-vrienden toe aan uw Home-scherm en houd de meest recente informatie en activiteiten bij die hiermee verband houden.

'Gameblokken' kunnen dingen laten zien zoals achievements die u probeert te halen, clubs waarin u wellicht geïnteresseerd bent en de weergave van activiteitsfeeds vanuit de game. In vriendenblokken zijn items te vinden zoals updates van gamerscores, recente gameclips en schermopnamen en snelle acties zoals uitnodigingen voor een party.

U kunt een gameblok aan uw Home-scherm toevoegen door naar een willekeurige gametegel te gaan die zich momenteel op uw Home-scherm bevindt of door in uw games en apps op de knop Menu te drukken en Aan Home toevoegen te selecteren. U kunt ook gameblokken toevoegen vanuit een willekeurige gamehub.

U kunt een vriendenblok toevoegen aan uw Home-scherm door naar het profiel van een vriend of naar de profielkaart van een vriend in de guide te gaan en Aan Home toevoegen te selecteren.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Uw Home-scherm aanpassen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?