Hoe je de Xbox One-console digitaal kunt instellen met de Xbox-app

In plaats van wachten totdat je Xbox One-console de systeemupdate heeft voltooid, kun je de digitale instelling voltooien via de Xbox-app op je mobiele apparaat.

Opmerking Volg de stappen op deze pagina op een mobiel apparaat. Digitale instelling is niet beschikbaar op pc en moet worden uitgevoerd op de console of op mobiele Apple- of Android-apparaten.

Zwart instellingsscherm met een QR-code en tekst Instellen met de Xbox-app.

Volg deze stappen:

1. Open een browser en ga naar http://aka.ms/xboxsetup, weergegeven op het updatescherm, of gebruik je camera-app om de QR te gebruiken.

Opmerking We raden aan dat je de code noteert die wordt weergegeven op het updatescherm. Deze code moet je invoeren in de app nadat je je hebt aangemeld.

2. Selecteer op het scherm Welkom bij Xbox de optie Tik hier om de instelling voort te zetten in de Xbox-app.

Opmerking Als je de Xbox-app nog niet op je telefoon hebt geïnstalleerd, word je gevraagd deze te installeren.

3. Meld je aan bij de Xbox-app en voer de code van het updatescherm in.
  4. Beantwoord de vragen op het scherm totdat je klaar bent met de digitale instelling.
  5. Ga terug naar de console. Wanneer de systeemupdate is voltooid, word je gevraagd om je instellingen uit de Xbox-app toe te passen. Selecteren Ja om door te gaan.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hoe je de Xbox One-console digitaal kunt instellen met de Xbox-app" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?