Netwerkoverdracht van games inschakelen

Via netwerkoverdracht kunt u met de ene Xbox-console games en apps kopiëren vanuit een andere console, mits beide zich op hetzelfde thuisnetwerk bevinden. Op deze manier kopiëren kan sneller gaan dan een ander exemplaar van de dezelfde game of app downloaden. Als u een internetverbinding naar verbruik hebt, kunt u bovendien geld besparen.

Elke Xbox One (oorspronkelijke Xbox One, Xbox One S en Xbox One X) kan de bron- of de doel-console zijn.

1. Ga op de Xbox waaruit u wilt kopiëren naar Instellingen > Netwerk > Netwerkoverdracht en schakel het selectievakje in om netwerkoverdracht toe te staan. Hierdoor wordt die Xbox zichtbaar voor andere consoles op hetzelfde netwerk.
  2. Zodra uw overdracht vanuit de host-Xbox hebt toegestaan, schakelt u de console in waarnaar u games en apps wilt kopiëren en gaat u naar dezelfde instellingenpagina. De Xbox-host zou moeten worden weergegeven.
  3. Selecteer de Xbox van waaruit u wilt kopiëren, kies de items die u wilt kopiëren en selecteer vervolgens Selectie kopiëren.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Netwerkoverdracht van games inschakelen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?