Hulp krijgen op je Xbox One met Xbox Hulp

Video: Antwoorden en tips in Xbox Hulp vinden

Bekijk de video Antwoorden en tips in Xbox Hulp vinden. Opmerking Deze video is alleen in het Engels beschikbaar.

Controleer voordat je online op zoek naar antwoorden gaat de app Xbox Hulp op je Xbox. Hier vind je tips op basis van je activiteiten, instructievideo's, oplossingen van de belangrijkste problemen, de servicestatus van de Xbox Live en meer.

1. Druk op de controller op de Xbox-knop om de guide te openen en ga vervolgens naar Systeem.
  2. Gebruik de linker-stick om omlaag naar Xbox Hulp te gaan. Druk op de A-knop  om deze te selecteren.
    • Selecteer Mijn Xbox Hulp voor oplossingen op veelvoorkomende problemen en om de status van de service te controleren.
    • Kies Hulp vragen om Help-artikelen door te lezen en te doorzoeken.
    • Kies Tips voor video's over alles van het instellen van je console tot het doorlopen van games.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hulp krijgen op je Xbox One met Xbox Hulp" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?