Overslaan naar hoofdinhoud
Deze pagina delen

Hulp krijgen met uw Xbox One

Controleer voordat u online op zoek naar antwoorden gaat de app Xbox Hulp op uw Xbox. Hier vindt u tips op basis van uw activiteiten, instructievideo's, oplossingen van de belangrijkste problemen, de servicestatus van de Xbox Live en meer.

  1. Druk op de controller op de Menuknop  om de guide te openen en ga vervolgens naar Systeem.
  1. Selecteer Xbox Hulp.

Was dit artikel nuttig?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hulp krijgen met uw Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?

Deze pagina delen