Hoe kan ik het Xbox One Update Preview-programma verlaten?

Overzicht

Het maakt niet uit of je alleen maar niet meer wilt deelnemen of dat je je Xbox verkoopt of weggeeft, je moet hem verwijderen uit het Update Preview-programma voordat je je console verkoopt of cadeau geeft aan iemand anders. Als je de Xbox-console al hebt verkocht of weggegeven, kun je de Xbox Insider-hub op een andere console of op een Windows 10-pc starten en dezelfde richtlijnen volgen.

1. Start de Xbox Insider-hub op je Xbox One-console of een Windows 10-pc.
  2. Selecteer op de startpagina de optie Instellingen.
  3. Selecteer Apparaten beheren en kies het apparaat dat je wilt verwijderen uit het programma.
  4. Selecteer Klaar.

Opmerking: Gemiddeld duurt het meestal ongeveer 10 minuten voordat dit proces is voltooid. Het is handig als je het serienummer of de naam van je vorige console kent, om er zeker van te zijn dat je de juiste console verwijdert.

Als onderdeel van het verwijderingsproces kunnen mogelijk de fabrieksinstellingen van je Xbox worden teruggezet. Tijdens het terugzetten van de fabrieksinstellingen worden er geen games en apps gewist. Je moet echter wel alle profielen of systeeminstellingen die op de console zijn opgeslagen weer herstellen, nadat de fabrieksinstellingen zijn teruggezet.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hoe kan ik het Xbox One Update Preview-programma verlaten?" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?