Problemen met geluid in party's op Xbox One oplossen

Problemen met party?

Via party's kunt u samenkomen en chatten met uw vrienden via uw Xbox One. Dat kan met één tot zeven vrienden. Zie Een party starten op Xbox One voor informatie over hoe u een party start.

Opmerking Zie U kunt niet schakelen naar partychat op Xbox One als u niet kunt schakelen naar partychat.

Zie Audio-instellingen configureren op uw Xbox One-console als u wilt controleren of u uw geluidssysteem correct hebt geconfigureerd.

Als u audioproblemen hebt in party's, kunnen de onderstaande oplossingen u helpen algemene problemen op te lossen.

Oplossingen

De Xbox Live-servicestatus controleren

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht je totdat de service weer werkt en probeer je het vervolgens opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2019-06-27T06:46:56.3314138+00:00

U kunt andere persoon niet horen na deelname aan de party

Probeer deze tips als u de persoon waarmee u probeert te chatten niet hoort nadat u hebt deelgenomen aan zijn of haar party:

• Controleer of uw privacyinstellingen communicatie met iedereen toestaan. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen. Kies Systeem > Instellingen > Account > Privacy en online veiligheid > Xbox Live-privacy > Details bekijken en aanpassen > Communicatie en multiplayer en breng uw wijzigingen aan.
  • Controleer of de persoon waarmee u probeert te chatten, niet is gedempt of geblokkeerd. Doe het volgende:
    1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Multiplayer > Party.
    2. Selecteer de party om de deelnemerslijst van de party uit te breiden.
    3. Kies de persoon waarvoor u het dempen wilt opheffen.
    4. Selecteer Dempen opheffen.
  • Controleer of u hebt deelgenomen aan de partychat vanuit het partyvenster.
  • Controleer of er netwerkvertraging is of dat er andere netwerkproblemen zijn. Daartoe controleert u de gedetailleerde netwerkstatistieken voor uw netwerk. Zie Netwerkinstellingen op Xbox One voor meer informatie.
  • Probeer de stappen in de Oplossing voor Xbox One multiplayergames.

Echo wanneer een andere persoon praat

Als u veel echo krijgt en Kinect gebruikt als apparaat voor spraakinvoer, doorloop dan de kalibratieprocedure voor Kinect. Dat doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Systeem > Instellingen.
  2. Selecteer Kinect en apparaten > Kinect.
  3. Kies Kinect hoort me niet.
  4. Volg de richtlijnen op het scherm om uw Kinect opnieuw te kalibreren.

Niet herkend door Kinect wanneer u praat

Als u de groene bol van Kinect niet ziet bewegen wanneer u praat, dan is chatten via Kinect wellicht uitgeschakeld. Sluit uw Xbox One-chatheadset aan of probeer deze stappen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Systeem > Instellingen.
  2. Selecteer Kinect en apparaten > Kinect.
  3. Schakel het selectievakje Kinect-microfoon gebruiken om te chatten in.

Opmerking Deze instelling wordt toegepast in het volledige systeem; als u deze hier inschakelt, wordt de Kinect-microfoon ook ingeschakeld voor games en Skype.

Audio van partychat komt uit tv wanneer headset is verbonden

Als u partychat via de luidsprekers van uw tv-toestel hoort, zelfs nadat u een chatheadset hebt aangesloten, moet u uw controller wellicht opnieuw koppelen aan uw profiel.

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Aanmelden.
  2. Selecteer uw profiel en selecteer Profiel wisselen.

Het geluid van een game of app is niet hoorbaar tijdens voicechat

Als uw actieve game of app stil is of niet meer te horen is wanneer u Kinect gebruikt voor partychat of een Skype-oproep, is uw chatmixer mogelijk ingesteld om alleen het gesprek weer te geven. Pas de instellingen van de chatmixer aan om het geluidsniveau tijdens het gesprek aan te passen:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer Systeem > Instellingen.
  2. Selecteer Beeld en geluid > Volume.
  3. Selecteer Chatmixer en kies een van de opties.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Problemen met geluid in party's op Xbox One oplossen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?