Wat zit er in de doos bij de Xbox One

De Standard-edities van Xbox One X (weergegeven) en Xbox One S omvatten het volgende. De inhoud van beperkte versies en bundels zal verschillen.

1. Draadloze controller
  2. Twee AA-batterijen
  3. Xbox
  4. HDMI-kabel
  5. Voedingskabel
  6. Snelstartgids

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Wat zit er in de doos bij de Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?