Download de app Xbox Insider-hub

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe u de app Xbox Insider-hub ophaalt en gebruikt om deel te nemen aan het Xbox Insider-programma. U vindt hier ook antwoorden op veelgestelde vragen over de Xbox Insider-hub.

Download de app Xbox Insider-hub

Op Xbox One

Ga naar het tabblad Store op de dashboard of selecteer Store in de guide.

1. Kies Zoeken.
  2. Voer insider in het vak in, selecteer vervolgens Xbox Insider-hub.
  3. Selecteer Ophalen of Installeren.

In Windows 10

De Xbox Insider-hub kan worden geïnstalleerd vanaf de Microsoft Store op je pc met Windows 10.

1. Druk op de Start-knop, typ store en selecteer Microsoft Store.
  2. Selecteer Zoeken, voer insider in het vak in en selecteer Xbox Insider-hub.
  3. Selecteer Ophalen of Installeren.

Open de Xbox Insider-hub

Op Xbox One

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Mijn games en apps > Alle weergeven.
  2. Selecteer bij Apps de optie Xbox Insider-hub.

In Windows 10

1. Druk op de knop Start .
  2. Selecteer Xbox Insider-hub in de lijst met apps, of typ insider in het vak in en selecteer vervolgens Xbox Insider-hub.

Voor eenvoudige toegang kun je de app aan je startmenu vastmaken door met de rechtermuisknop te klikken op het app-pictogram en Aan Start vastmaken te selecteren.

Opmerking Als dit de eerste keer is dat je de Xbox Insider-hub opent, moet je de Algemene voorwaarden voor deelname aan het Xbox Insider-programma accepteren.

De Xbox Insider-hub installeren op een andere Xbox One-console

1. Meld je aan bij de Xbox met de gamertag die je gebruikt om te registreren bij het Xbox Insider-programma.
  2. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Mijn games en apps > Alle weergeven.
  3. Ga naar Apps, kies het tabblad Klaar om te installeren, selecteer vervolgens Xbox Insider-hub.
  4. Druk op Installeren.

De Xbox Insider-hub opnieuw installeren op je Xbox One-console

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Mijn games en apps > Alle weergeven.
  2. Ga naar Apps, kies het tabblad Klaar om te installeren, selecteer vervolgens Xbox Insider-hub.
  3. Druk op Installeren.

Deelname aan het Xbox Insider-programma stoppen

1. Open de Xbox Insider-hub.
  2. Selecteer Instellingen > Apparaten beheren.
  3. Kies de apparaten die je wilt verwijderen uit het Xbox Insider-programma.
  4. Verwijder de Xbox Insider-hub.

Raadpleeg voor meer informatie over het verwijderen van apps en games Games of apps van Xbox One verwijderen om ruimte op de harde schijf vrij te maken.

Aanmelden voor een preview

Een preview kan games, apps, ervaringen en de Xbox One Update Preview bevatten. Je meldt je als volgt aan:

1. Open de Xbox Insider-hub.
  2. Kies naar Insider-content.
  3. Kies een app, game of andere ervaring.
  4. Druk op Deelnemen.
  5. Kies een Groep waaraan je wilt deelnemen, selecteer daarna Klaar.
  6. Lees de algemene voorwaarden voor deelname aan de preview op het volgende scherm en selecteer Accepteren.

Deelnemen aan een preview

Wanneer je deelneemt aan een preview, is de detailpagina in de Xbox Insider-hub de beste informatiebron. De pagina bevat zaken zoals:

• Info: Basisinformatie over de preview, waaronder vereisten om in aanmerking te komen.
  • Aankondigingen: Het laatste nieuws over de preview, waaronder opmerkingen bij de release, geplande speeltijden en wedstrijden.
  • Quests: Scenario's die u kunt doorlopen en waarop u feedback kunt geven. Voltooi quests om XP te verdienen.
  • Enquêtes: Een snelle manier om feedback over een preview naar ontwikkelaars te verzenden zonder specifieke stappen of scenario's te moeten doorlopen. Vul enquêtes in om XP te verdienen.
  • Bekende problemen: Lees over problemen die al in de preview zijn gemeld, met tips en oplossingen.

Probeer ook eens Korte peiling. Dit zijn enkele meerkeuzevragen waarmee je snel feedback kunt geven. Je vindt korte peilingen op de hoofdpagina van de Xbox Insider-hub.

Deelname aan een preview stoppen

1. Open de Xbox Insider-hub.
  2. Kies Insider-content.
  3. Selecteer de preview waaraan je deelneemt.
  4. Selecteer Beheren.
  5. Kies Uitschrijven, selecteer vervolgens Klaar.

Verdien Xbox Insider-ervaringspunten

Door Xbox Insider-ervaringspunten te verdienen, kun je een niveau stijgen, nieuwe Xbox Insider-niveaus ontgrendelen en stijgen in de klassementen. U verdient XP door quests, snelle peilingen en andere activiteiten van het Xbox Insider-programma uit te voeren. Van tijd tot tijd wordt Xbox Insider XP gebruikt om de beschikbaarheid van previews voor bepaalde Insider-content te bepalen.

Uw Xbox Insider XP bekijken

Uw Xbox Insider XP is het totaal van alle XP die u hebt verdiend. Dit is van invloed op uw Xbox Insider-niveau en positie in de klassementen. Uw Xbox Insider XP wordt weergegeven in uw vriendenklassement en het wereldwijde Xbox Insider-klassement.

Uw Xbox Insider-niveau verhogen

Uw Xbox Insider-niveau bepaalt uw rang in het Xbox Insider-programma. Verdien meer XP om uw Xbox Insider-niveau en rang te verhogen. Uw Xbox Insider-niveau wordt weergegeven in uw Xbox Insider-profiel op de startpagina van de Xbox Insider-hub.

Uw positie in het Xbox Insider-klassement bekijken

Je positie in je vriendenklassement en het wereldwijde Xbox Insider-klassement bekijken:

1. Open Xbox Insider-hub.
  2. Selecteer je Xbox Insider-profiel op de hoofdpagina.
  3. Selecteer Klassement van vrienden of Algemeen klassementom je positie te bekijken.

Veelgestelde vragen over de Xbox Insider-hub

Mijn vriend komt in aanmerking voor een preview, maar ik niet. Waarom is dat?

Niet alle previews zijn beschikbaar voor alle Xbox Insiders. Deelnemers kunnen in aanmerking komen voor previews op basis van bepaalde criteria, waaronder hun interesses, deskundigheid als Xbox Insider, Xbox Insider XP, vorige deelname aan Insider-previews en andere factoren.

Ik kom niet in aanmerking voor previews. Is dat normaal?

Niet alle Xbox Insiders komen in aanmerking voor previews nadat ze de Xbox Insider-hub hebben gedownload. Je kunt de kans dat je voor toekomstige previews wordt uitgekozen echter vergroten door quests, enquêtes en korte peilingen uit te voeren en gevonden problemen te melden via Probleem melden op Xbox One en Windows Feedback-hub voor het geven van feedback op games & Xbox ervaringen op Windows 10.

Mijn Xbox Insider-ervaringspunten of Xbox Insider-niveau is onjuist. Wat kan ik doen?

1. Druk op de Xbox-knop en houd deze ingedrukt.
  2. Op het scherm Wat wil je doen? kies je Een probleem melden.
  3. Selecteer Nieuw probleem toevoegen.
  4. Selecteer in het schermCategorie selecteren de optie Apps > Xbox Insider-hub.
  5. Voer in de velden Vat het probleem samen en Beschrijving een titel voor het probleem en een gedetailleerde beschrijving van het verschil in. Met andere woorden: wat je ziet en wat je zou moeten zien.
  6. Selecteer Klaar.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Download de app Xbox Insider-hub" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?