Wat is er nieuw op Xbox One in november

Het is weer november, en dus vind je hier een aantal geweldige nieuwe toevoegingen voor de update van november.

Muis- en toetsenbordondersteuning op Xbox One.

Ontwikkelaars hebben nu de optie om muis- en toetsenbordinvoer in hun Xbox One games op te nemen.

Fortnite en Warframe komen het eerst aan de beurt in de update van november en Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder en X-Morph Defense komen later in november aan de beurt.

Verbeteringen van Xbox-skills voor Cortana en Alexa

De Xbox-skill voor Cortana en Alexa is vorige maand in de Verenigde Staten gestart en de release van november bevat de eerste set updates.

• Zeg ' Hey Cortana, koppel mijn Xbox' tegen een Cortana-apparaat, waarna Cortana je Xbox automatisch detecteert en koppelt. Je hoeft niks te registreren.
  • De Xbox-skill voor Alexa heeft ondersteuning toegevoegd voor gamers in het Verenigd Koninkrijk door spraakherkenning voor Brits Engels toe te voegen. Om aan de slag te gaan met Alexa zeg je gewoon 'Alexa, open Xbox'.
  • In de nieuwe navigatiemodus kun je je stem gebruiken als controller. Druk op de knoppen (A, B, X, Y) en navigeer in de console (omhoog, omlaag, naar links, naar rechts). Zeg 'Start navigation mode' of 'Press [knopnaam]' om het te proberen.

Amazon Music-app beschikbaar op Xbox One

Amazon Music start een gloednieuwe app voor Xbox One in de VS. Met de Amazon Music-app voor Xbox kunnen abonnees op Amazon Music Unlimited meer dan 50 miljoen nummers en duizenden afspeellijsten en zenders streamen via hun apparaten uit de Xbox One-familie. Premium leden kunnen de app ook gebruiken voor het streamen van meer dan twee miljoen nummers en honderden afspeellijsten en zenders, zonder extra kosten voor hun lidmaatschap met Prime Music.

Uitbreiding van zoekfunctie

Zoeken in Home bevat nu resultaten van Xbox Hulp en games die 'Klaar zijn om te installeren' of die je momenteel bezit als onderdeel van je lidmaatschappen, waaronder Xbox Game Pass, EA Access en meer.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Wat is er nieuw op Xbox One in november" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?