Nieuw bij Xbox One

Ontdek wat er nieuw is in de release van oktober.

Slimmere verlanglijst

Vanaf nu ontvang je een melding telkens wanneer iets op je verlanglijst met korting wordt aangeboden in de Microsoft Store. Mis nooit meer een deal.

Mixer-integratie

Mixer en Xbox One zijn verder geïntegreerd met een volledige Mixer-weergave rechtstreeks vanuit het dashboard, met de nadruk op snelheid en eenvoud. Je hoeft nooit meer een afzonderlijke app te openen om te kunnen streamen.

Flexibele instellingen voor vastleggen

Je hebt nu meer controle over wat er wordt vastgelegd en opgenomen in games. Kies in Instellingen > Voorkeuren > Vastleggen en delen tussen 'Opnames van mij', 'Opnames van mij of games' en 'Niet opnemen'.

Aanbevelingen doen voor games op Xbox Game Pass

Als er een game is op Xbox Game Pass waarvan je denkt dat je vrienden die echt moeten spelen, kun je deze aanbevelen! Kies, wanneer je Xbox Game Pass opent, een game en selecteer Delen. Verzend vervolgens je bericht met eventuele aanvullende opmerkingen die je wilt toevoegen.

Hey Cortana, het is echt

Vanaf de update van oktober is Cortana niet meer beschikbaar op Xbox, behalve als de digitale assistent op de Harmon Kardon Invoke intelligente luidspreker.

Spraakinteractie is echter nog wel mogelijk voor gebruikers met een Kinect-sensor via de Xbox-spraakopdrachten. Zie Xbox-spraakopdrachten met Kinect voor een lijst met originele spraakopdrachten.

Elk apparaat met Amazon Alexa kan ook worden ingesteld voor het gebruik van spraakopdrachten met je Xbox. Als je wilt weten hoe, ga je naar Alexa instellen voor Xbox One.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Nieuw bij Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?