Hoe u de instellingen voor ondertiteling kunt aanpassen op uw Xbox One-console

Ondertiteling is beschikbaar wanneer u ondersteunde dvd's, Blu-ray-discs en tal van videoservices op aanvraag bekijkt. De instellingen voor ondertiteling aanpassen is erg eenvoudig. U kunt bijvoorbeeld de optie ondertiteling aan- of uitzetten en de manier aanpassen waarop ondertitels verschijnen. Dit doet u als volgt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Instellingen.
  3. Selecteer Alle instellingen.
  4. Selecteer Ondertiteling onder Toegankelijkheid.
  5. Hier kunt u ondertitels aan- of uitzetten en een aangepaste stijl instellen.

Stijlopties voor ondertitels zijn onder meer:

• Lettertype
    • Ondertitelingskleur
    • Ondertitelingstransparantie
    • Ondertitelingsgrootte
    • Ondertitelingsstijl
    • Ondertitelingseffect
  • Achtergrond en venster
    • Achtergrondkleur
    • Achtergrondtransparantie
    • Vensterkleur
    • Venstertransparantie