Toegankelijkheidsinstellingen op Xbox One

U kunt uw Xbox One toegankelijker maken in slechts enkele stappen. Toegankelijkheidsopties zijn te vinden in Instellingen. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en de opties te zien, en selecteer Systeem > Instellingen > Toegankelijkheid. Of druk, als u een toetsenbord gebruikt, op Windows-logotoets + U.

Met deze opties maakt u het volgende gemakkelijker:

• De Xbox One zonder beeldscherm gebruiken. Verteller is een schermlezer waarmee u audiobeschrijvingen kunt horen van elementen op het scherm, zoals tekst en knoppen.
  • Zien wat er op het scherm staat. Met het vergrootglas wordt de inhoud op het scherm groter. Hoog contrast kan helpen om op het scherm onderscheid te maken tussen items en tekst.
  • Beeld en geluid aanpassen. Met instellingen voor ondertiteling kunt u kiezen hoe ondertitels verschijnen wanneer u on demand ondersteunde dvd's, Blu-ray-discs en tal van videoservices bekijkt. Met Gamechat-transcriptie wordt voicechat van spelers in de game omgezet in tekst, die u op het scherm kunt lezen.
  • Uw controller aanpassen. Met knoptoewijzing kunt u de controller configureren voor nauwkeurige gamingervaringen. Met Copilot kunt u de invoer van twee controllers combineren zodat twee personen als één kunnen spelen.

Opmerking Verteller is niet overal beschikbaar.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Toegankelijkheidsinstellingen op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?