Hoog contrast inschakelen

Een hoog contrast helpt je op het scherm onderscheid te maken tussen voorwerpen en tekst. Je kunt dit alleen inschakelen vanuit de instellingen voor Toegankelijkheid op je Xbox One-console.

• Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer vervolgens Systeem > Instellingen > Toegankelijkheid > Hoog contrast en schakel vervolgens Donker thema of Licht thema in.
  • Als je een toetsenbord gebruikt, druk je op Shift + Alt + PrtScn om hoog contrast in of uit te schakelen.
  • Als je spraakopdrachten gebruikt, zeg je 'Xbox, schakel hoog contrast in'.

Opmerking: Deze instelling wordt overal op de console toegepast. Wanneer deze instelling is ingeschakeld, zien alle accountgebruikers op de console het thema dat je hebt geselecteerd. Aangepaste kleuren en achtergronden worden niet weergegeven in deze modus.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Hoog contrast inschakelen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?