Verteller inschakelen op de Xbox One

Verteller is een schermlezer die tekst, knoppen en andere elementen hardop voorleest.

• Als je een controller gebruikt, houd je de Xbox-knop  ingedrukt totdat deze trilt en druk je vervolgens op de menuknop . (Druk ze nog een keer in om de Verteller uit te schakelen.)
  • Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer vervolgens Systeem > Instellingen > Toegankelijkheid > Verteller om deze in of uit te schakelen.
  • Als je een toetsenbord gebruikt, druk je op de Windows-logotoets + Ctrl + Enter. (Druk ze nog een keer in om de Verteller uit te schakelen.)

Als je spraakopdrachten wilt gebruiken, zeg je 'Hey Cortana, Verteller inschakelen' of 'Xbox, Verteller inschakelen'.

Opmerking
Spraakopdrachten zijn mogelijk niet in alle landen of regio's beschikbaar.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Verteller inschakelen op de Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?