Fout 0x80070102 treedt op wanneer je je aanmeldt op de Xbox One-console

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je probeert je aan te melden bij je Xbox One-console:

0x80070102

Oplossingen

Oplossing 1: controleer de status van de Xbox Live-service

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht je totdat de service weer werkt en probeer je het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2019-11-14T16:08:17.3224085+00:00

Oplossing 2: Start de console opnieuw op

Probeer de console opnieuw op te starten om dit probleem op te lossen:

1. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.
  4. Probeer je opnieuw aan te melden wanneer je console opnieuw is gestart.

Opmerking: Als de console lijkt te zijn vastgelopen, kun je handmatig opnieuw opstarten door de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt te houden totdat de console wordt uitgeschakeld. Nadat de console is uitgeschakeld, raak je de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x80070102 treedt op wanneer je je aanmeldt op de Xbox One-console" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?