Fout 0x80080204 bij de installatie van de Blu-Ray- of Upload Studio-app op Xbox One

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u de Blu-Ray- of Upload Studio-app op uw Xbox One-console probeert te updaten of te installeren:

Fout 0x80080204

Dit betekent dat Xbox de app niet kon updaten of installeren omdat de app niet compatibel was met de huidige versie van het besturingssysteem op de console. Om dit probleem op te lossen, moet uw console worden bijgewerkt naar de meest recente versie van het besturingssysteem.

Oplossing

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen en selecteer vervolgens Home om terug te gaan naar het Home-scherm.
  2. Druk op de Menuknop  en selecteer Instellingen (of selecteer Instellingen op het Home-scherm).
  3. Selecteer Systeem.
  4. Selecteer Consolegegevens.
  5. Selecteer Update beschikbaar.
  6. Installeer de update.
  7. Download en start de app nadat de update is voltooid.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x80080204 bij de installatie van de Blu-Ray- of Upload Studio-app op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?