Fout 0x80BD000B doet zich voor wanneer je probeert een console in te stellen als je Home Xbox

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je probeert een Xbox One-console in te stellen als je Home Xbox:

0x80BD000B

Dit kan betekenen dat je al een console hebt ingesteld als Home Xbox, of dat je vaker dan het toegestane aantal keer per jaar een andere console als Home Xbox hebt ingesteld.

Oplossingen

Oplossing 1: Een andere console instellen als Home Xbox

Je kunt maar één Home Xbox tegelijk hebben. Ga daarom naar de console die momenteel is ingesteld als je Home Xbox, en verwijder de instelling. Vervolgens kun je een andere console instellen als je Home Xbox.

Verwijder de markering bij de huidige Home Xbox:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Persoonlijke instellingen en kies vervolgens Mijn Home Xbox.
  3. Selecteer Deze console als mijn Home Xbox verwijderen om de aanduiding te verwijderen.

Je kunt nu een andere console instellen als je Home Xbox:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Selecteer Systeem > Instellingen > Persoonlijke instellingen en kies vervolgens Mijn Home Xbox.
  3. Selecteer Deze als mijn Home Xbox instellen om de console te markeren als je Home Xbox.

Oplossing 2: Wachten tot je weer een andere console kunt instellen

In een periode van een jaar kun je vijf keer wijzigen welke console je Home Xbox is. Deze periode gaat in op het moment dat je je Home Xbox voor het eerst wijzigt. Als je het maximale aantal wijzigingen van de Home-console voor het jaar hebt bereikt, ontvang je een bericht waarin staat op welke datum je weer een andere Home-console kunt instellen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x80BD000B doet zich voor wanneer je probeert een console in te stellen als je Home Xbox" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?