Fout 0x82D40007 treedt op wanneer u een game op Xbox One start

U krijgt de volgende foutcode en het volgende foutbericht te zien wanneer u een game of app probeert te starten:

0x82D40007

Meld u aan met het account waarmee de game of app is gekocht. Als de game of app een proefversie heeft die is verlopen, koopt u de game of app in de Microsoft Store. Voor gedetailleerde instructies, selecteer Help.

Dit betekent dat er problemen zijn bij het controle van de rechten voor mediagebruik omdat het abonnement wordt gedeeld via een Home Xbox.

Oplossingen

Oplossing 1: laat de eigenaar zich aanmelden

De eigenaar van het abonnement moet zich aanmelden om deze game te kunnen spelen.

Als iemand anders de game heeft gekocht, moet deze persoon zich aanmelden zodat u kunt spelen of moet deze persoon deze console als Home Xbox instellen. Op de Home Xbox van de eigenaar kunnen andere gebruikers de games van de eigenaar spelen.

Ga als volgt te werk om deze console in te stellen als Home Xbox van de eigenaar:

Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en ga vervolgens naar System > Instellingen > Persoonlijke instellingen > Mijn Home Xbox.

Oplossing 2: controleer de status van het abonnement

Controleer of het abonnement van de eigenaar van de game nog steeds geldig is. Als dit verlopen of vergrendeld is als gevolg van een uitstaand saldo, is de game of app niet beschikbaar. U controleert dit als volgt:

1. Laat de eigenaar zich aanmelden bij zijn of haar Microsoft-account.
  2. Controleer op de pagina Services en abonnementen of het abonnement nog steeds geldig is.

Als het abonnement is verlopen, selecteert u Verlengen. Als het een verlopen proefabonnement is, kunt u een nieuw abonnement kopen in de Microsoft Store.

Als het abonnement een uitstaand saldo heeft, selecteert u Nu betalen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x82D40007 treedt op wanneer u een game op Xbox One start" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?