Fout 0x87DD0004 treedt op wanneer je content naar Xbox One of pc downloadt

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je content naar de Xbox One-console of pc probeert te downloaden.

0x87DD0004

Dit kan betekenen dat de content niet kan worden gedownload vanuit de Microsoft Store of dat er een probleem met de Xbox Live-service is.

Oplossingen

Oplossing 1: De status van de Xbox Live-service controleren

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht je totdat de service weer werkt en probeer je het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2019-10-20T22:09:15.1352099+00:00
Content kopen en gebruiken: actief en werkend
2019-10-20T22:09:15.1352099+00:00
Sociaal en gaming: actief en werkend
2019-10-20T22:09:15.1352099+00:00

Oplossing 2: Probeer de content opnieuw te downloaden

Op Xbox One:

1. Ga naar Mijn games en apps.
  2. Selecteer Wachtrij en markeer de game of app die je probeert te downloaden.
  3. Als de status In wachtrij geplaatst of Gepauzeerd is, selecteer dan de game of app en druk op de Menuknop . Selecteer vervolgens Installatie hervatten.

Op je pc:

1. Open de Microsoft Store-app.
  2. Selecteer de drie puntjes ... rechtsboven in de hoek.
  3. Selecteer Mijn bibliotheek.
  4. Als naast de app Installeren wordt weergegeven, selecteer je die knop. Als er Onderbroken staat, selecteer je het pictogram Hervatten naast de balk met de downloadstatus

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x87DD0004 treedt op wanneer je content naar Xbox One of pc downloadt" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?