Fout 0x87DD001E doet zich voor op Xbox One

Je krijgt de volgende fout te zien op Xbox One of pc:

0x87DD001E

Dit betekent dat je problemen ondervindt bij het maken van verbinding met Xbox-services.

Op Xbox One

1. Start je netwerkapparaat opnieuw op (waarschijnlijk een router).
  2. Test je verbinding met Xbox Live:
    1. Druk op de Xbox-knop op de controller om de guide te openen.
    2. Selecteer Systeem > Instellingen > Netwerk > Netwerkinstellingen.
    3. Selecteer Netwerkverbinding testen.

Als je meer dan 5 procent pakketverlies ziet, probeer dan de Oplossing voor netwerkverbindingsfout Xbox One.

Op pc

1. Start de Xbox Console Companion-app.
  2. Selecteer Instellingen > Netwerk.
  3. Controleer onder Netwerkstatus of de app "Verbonden" aangeeft.

Als je deze fout blijft ontvangen, raadpleeg je Serververbinding Xbox Live in Windows 10 is geblokkeerd.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x87DD001E doet zich voor op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?