Fout 0x87E105DC treedt op wanneer je een game of app probeert te spelen

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je een game of app probeert te spelen op je Xbox One-console.

0x87E105DC

Dit kan betekenen dat de service die de game of app biedt, niet beschikbaar is of dat er een storing is bij de Xbox Live-service.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen voor het probleem:

Oplossing 1: controleer de status van de Xbox Live-service

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht je totdat de service weer werkt en probeer je het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2018-12-11T07:38:14.8942899+00:00

Oplossing 2: test de Xbox Live-verbinding

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen.
  2. Ga naar Systeem > Instellingen > Netwerk > Netwerkinstellingen.
  3. Selecteer rechts op het scherm Netwerkinstellingen de optie Netwerkverbinding testen.
    Als je een probleem hebt, raadpleeg je Oplossing voor netwerkverbindingsfout Xbox One.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x87E105DC treedt op wanneer je een game of app probeert te spelen" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?