Fout 0x87DD0003 treedt op wanneer je je aanmeldt bij Xbox One of de Xbox-app op pc

Het is mogelijk dat de volgende foutcode wordt weergegeven wanneer je probeert verbinding te maken met Xbox Live of je probeert aan te melden op Xbox One of bij de Xbox-app op pc:

0x87DD0003

Dit kan wijzen op een onderbreking van de Xbox Live-service of op een verbindingsfout.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen om dit probleem op te lossen.

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht je totdat de service weer werkt en probeer je het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2019-10-21T17:30:30.6023815+00:00

Oplossing 2: Los problemen met je verbinding met Xbox Live op

Als er geen relevante huidige waarschuwingen op de servicestatuspagina worden weergegeven en je de Xbox One-console gebruikt, probeer dan de Oplossing voor kwaliteit van streaming op Xbox One te gebruiken om problemen met time-out en trage verbinding op te lossen. Voor pc's raadpleeg je Prestaties bij streamen van games via de Xbox Console Companion-app voor Windows 10 verbeteren.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x87DD0003 treedt op wanneer je je aanmeldt bij Xbox One of de Xbox-app op pc" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?