Foutcode 0x87dd0013 treedt op wanneer je een game of app op je Xbox One of pc wilt starten

De volgende foutcode verschijnt wanneer je een game of app probeert te starten op je Xbox One-console of pc:

0x87dd0013

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen om dit probleem te verhelpen.

Oplossing 1: Controleer de status van de Xbox Live-service

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2019-08-23T02:01:26.2686722+00:00

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht je totdat de service weer werkt en probeer je het opnieuw:

Oplossing 2: Start de console of pc opnieuw op

Op Xbox One:

1. Op je console houd je de Xbox-knop in het midden van de Xbox One-controller ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.

Opmerking Als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd je de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Wanneer de console is uitgeschakeld, raak je de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.

Op je pc:

1. Op je pc, druk op de knop Windows .
  2. Selecteer de knop Aan/uit en Opnieuw opstarten.

Opmerking Als de pc lijkt te zijn vastgelopen, houd je de knop Aan/uit op de console ongeveer 10 seconden ingedrukt totdat de pc wordt uitgeschakeld. Na het afsluiten druk je op de knop Aan/uit om opnieuw op te starten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Foutcode 0x87dd0013 treedt op wanneer je een game of app op je Xbox One of pc wilt starten" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?