Downloadfouten op Xbox One

U krijgt de volgende foutcodes te zien wanneer u content naar uw Xbox One-console of pc probeert te downloaden:

0x87de0017, 0x87e107ed, 0x87e10804, 0x87e107d1, 0x87e107d7, 0x87E00011, 0x87e10804, 0x97e10804

Dit kan betekenen dat de content niet kan worden gedownload vanuit de Microsoft Store of dat er een probleem met de Xbox Live-service is.

Oplossingen

Oplossing 1: probeer de content opnieuw te downloaden

Op Xbox One:

1. Ga naar Home en open Mijn games en apps.
  2. Selecteer Wachtrij en markeer de game of app die u probeert te downloaden.
  3. Als de status In wachtrij geplaatst of Gepauzeerd is, selecteer dan de game of app en druk op de Menuknop en selecteer Installatie hervatten.

Op pc:

1. Open de Microsoft Store-app.
  2. Selecteer de drie puntjes (...) rechtsboven in de hoek en selecteer vervolgens Mijn bibliotheek > Downloads.
  3. Als naast de app de knop Installeren wordt weergegeven, selecteert u die knop. Als Onderbroken wordt weergegeven, selecteert u de pijl Hervatten.

Oplossing 2: Controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht u totdat de service weer werkt en probeert u het vervolgens opnieuw:

Sociaal en gaming: actief en werkend
2019-09-19T23:57:17.9937312+00:00
TV, muziek en video: actief en werkend
2019-09-19T23:57:17.9937312+00:00

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Downloadfouten op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?