Fout 0x87de0017 treedt op wanneer u content naar Xbox One downloadt

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u content naar uw Xbox One-console probeert te downloaden:

0x87de0017

Dit kan betekenen dat de content niet kan worden gedownload vanuit de Microsoft Store of dat er een probleem met de Xbox Live-service is.

Oplossingen

Oplossing 1: probeer de content opnieuw te downloaden

1. Ga naar het scherm Home, trek aan de rechter-trigger (RT ) en druk op A om Mijn games en apps te openen.
  2. Selecteer Wachtrij en markeer de game of app die u probeert te downloaden.
  3. Als de status In wachtrij geplaatst of Gepauzeerd is, selecteert u de game of app, drukt u op de Menuknop en selecteert u Installatie hervatten.

Oplossing 2: controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht u totdat de service weer werkt en probeert u het opnieuw:

Sociaal en gaming: actief en werkend
2017-11-24T18:58:55.5581857+00:00
TV, muziek en video: actief en werkend
2017-11-24T18:58:55.5581857+00:00