Fout 0x87DE2720 treedt op wanneer u content van de Microsoft Store installeert op de Xbox One

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u content uit de Microsoft Store op uw Xbox One-console probeert te installeren:

0x87DE2720

Dit betekent dat de content niet kon worden gedownload van de Microsoft Store.

Oplossing

Verwijder en installeer de content opnieuw om dit probleem op te lossen. Dat doet u als volgt.

Op Xbox One

1. Verwijder de app of game:
    1. Dubbeltik op de Xbox-knop om terug te gaan naar het Home-scherm.
    2. Selecteer Mijn games en apps.
    3. Selecteer Wachtrij.
    4. Selecteer de content die u probeert te installeren.
    5. Druk op de menuknop  op de controller.
    6. Selecteer Game beheren of App beheren.
    7. Selecteer de game of app.
    8. Selecteer Alles verwijderen.
    9. Selecteer Alles verwijderen ter bevestiging.
  2. Installeer de app of game opnieuw. Dat doe u als volgt:
    1. Ga naar het Home-scherm.
    2. Selecteer Mijn games en apps.
    3. Selecteer Klaar om te installeren.
    4. Selecteer Installeren.

In Windows 10

1. Verwijder de app of game. Dat doet u als volgt:
    1. Ga naar Start en schuif door de lijst met apps totdat u de app of game vindt die u wilt installeren.
    2. Houd de app of game ingedrukt (of klik erop met de rechtermuisknop) en selecteer Verwijderen.
    3. Selecteer Verwijderen om te bevestigen.
  2. Installeer de app of game opnieuw. Dat doet u als volgt:
    1. Ga naar Start en selecteer de Microsoft Store-app.
    2. Meld u met uw Microsoft-account aan bij de Microsoft Store-app.
    3. Selecteer het accountpictogram > Mijn bibliotheek.
    4. Schuif omlaag totdat u de app of game vindt die u wilt installeren en selecteer het downloadpictogram. De app of game wordt automatisch geïnstalleerd.