Fout 0x89231022 treedt op wanneer je een partychat probeert te starten op Xbox One

De volgende foutcode wordt weergegeven wanneer je een partychat probeert te starten op Xbox One:

0x89231022

Dit kan betekenen dat je Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass Ultimate-abonnement is verlopen of ongeldig is, of dat je Xbox Live Gold of Xbox Game Pass Ultimate moet aanschaffen.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen om het probleem te verhelpen:

Oplossing 1: Werk je Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass Ultimate-abonnement bij

Als je betalingsoptie is verlopen of ongeldig is, moet je de betalingsoptie die is gekoppeld aan je Xbox Live Gold- of Xbox Game Pass Ultimate-abonnement bijwerken voordat je een openstaand saldo kunt betalen en je abonnement kunt verlengen. Dat doe je als volgt:

1. Meld je aan bij je Microsoft-account.
  2. Selecteer Services en abonnementen.
  3. Selecteer Nu betalen onder Volgende afrekening voor het abonnement met het verschuldigde saldo.
  4. Selecteer in de vervolgkeuzelijst op de pagina Wijzigen hoe je voor deze abonnementen betaalt de betalingsoptie die je wilt wijzigen.

Opmerking Als je een nieuwe betalingsoptie wilt toevoegen, selecteer je Een nieuwe betaalmethode toevoegen en Volgende, en volg je de stappen om een creditcard, bankpas, automatische afschrijving (alleen voor Duitsland) of PayPal-account als nieuwe betalingsoptie in te stellen. (Niet alle betalingsopties zijn in alle landen beschikbaar.)

5. Nadat je de betalingsoptie hebt gewijzigd, selecteer je Volgende. Zo wordt een eventueel verschuldigd saldo overgedragen en wordt dit onmiddellijk afgeschreven van de nieuwe betalingsoptie.

Oplossing 2: Koop een Xbox Live Gold-abonnement

Zie Proefversie Xbox Live Gold-lidmaatschap verkrijgen om een Xbox Live Gold-abonnement te verkrijgen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x89231022 treedt op wanneer je een partychat probeert te starten op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?