Fout 0x97E107DF treedt op wanneer je een game probeert te starten op Xbox One

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je een game probeert te starten op je Xbox One-console:

0x97E107DF

Dit kan betekenen dat er een tijdelijk probleem met valideren van de licentie is, terwijl de Xbox Live-service de game probeert te starten.

Oplossingen

Oplossing 1: De status van de Xbox Live-service controleren

Als je hier waarschuwingen ziet, wacht je totdat de service weer werkt en probeer je het vervolgens opnieuw.

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2019-09-21T03:20:58.7555573+00:00

Oplossing 2: Start de console opnieuw op

1. Houd de Xbox-knop in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten > Opnieuw opstarten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x97E107DF treedt op wanneer je een game probeert te starten op Xbox One" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?