Fout 800701e7 treedt op wanneer u probeert een update van uw Xbox One uit te voeren

U krijgt de volgende foutcode te zien wanneer u probeert de Xbox One bij te werken:

800701e7

Oplossing

Gebruik de Oplossing voor Xbox One-systeemupdate om dit probleem op te lossen:

1. Ga naar de Oplossing voor de Xbox One-systeemupdate.
  2. Selecteer Ik krijg een foutbericht of foutcode te zien.
  3. Selecteer Er is een probleem opgetreden tijdens het updaten.
  4. Selecteer 800701e7.
  5. Volg de instructies om uw console bij te werken.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 800701e7 treedt op wanneer u probeert een update van uw Xbox One uit te voeren" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?