Fout 0x800705b4 treedt op na een console-, game- of app-update

Als de volgende foutcode wordt weergegeven wanneer je de Xbox of een game of app probeert te starten na een update:

0x800705b4

Dit kan betekenen dat de update is mislukt.

Probeer je een update van de Xbox uit te voeren?

Oplossing 1: Zet je console uit en weer aan

1. Zet de console uit door de Xbox-knop  aan de voorkant van de console 10 seconden ingedrukt te houden, totdat de console volledig is uitgeschakeld.
  2. Koppel de voedingskabel los. Wacht 10 seconden.

Belangrijk Wacht altijd 10 seconden. Hiermee wordt de voeding gereset.

3. Sluit de voedingskabel weer aan en zet de Xbox weer aan.

Oplossing 2: voer een offline-update uit

Om een offline-update uit te voeren, download je het hulpprogramma Offline-systeemupdate voor Xbox One op je pc. Volg de stappen in de Oplossing voor Xbox One-systeemupdates.

Oplossing 3: herstel de fabrieksinstellingen

Als laatste redmiddel kun je de fabrieksinstellingen terugzetten:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Ga naar Instellingen > Systeem > Consolegegevens.
  3. Selecteer Console opnieuw instellen.

Probeer je een game of app te starten?

Oplossing 1: controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht u totdat de service weer werkt en probeert u het opnieuw:

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2018-12-13T04:48:33.3829103+00:00

Oplossing 2: Verwijder de game of app en installeer deze opnieuw

1. Selecteer Mijn games en apps in het Home-scherm.
  2. Markeer de game of app en druk op de Menuknop van de controller.
  3. Selecteer Game beheren.
  4. Selecteer Alles verwijderen.
  5. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  6. Ga naar Instellingen > Aan/uit en opstarten > Uitzetten of opnieuw opstarten en kies Nu opnieuw opstarten.
  7. Download de game of app wanneer de console opnieuw is opgestart en probeer de game of app te starten.

Oplossing 3: Zet je console uit en weer aan

1. Houd de aan/uit-knop aan de voorkant van de Xbox tien seconden ingedrukt tot de Xbox helemaal is uitgeschakeld.
  2. Koppel de voedingskabel los. Wacht 10 seconden.

Belangrijk Wacht altijd 10 seconden. Hiermee wordt de voeding gereset.

3. Sluit de voedingskabel weer aan en zet de Xbox weer aan.

Oplossing 4: Verwijderen je profiel en voeg het opnieuw toe

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Ga naar Instellingen > Account > Accounts verwijderen.
  3. Selecteer je account en selecteer Verwijderen.
  4. Selecteer je gamerafbeelding en selecteer Nieuwe toevoegen.
  5. Voer het e-mailadres van je Microsoft-account in en selecteer Invoeren.

Belangrijk Selecteer niet de optie Een nieuw e-mailadres aanmaken.

6. Voer het wachtwoord van je Microsoft-account in en selecteer Invoeren.
  7. Lees de Serviceovereenkomst en de Privacyverklaring van Microsoft en selecteer Ik ga akkoord.

Oplossing 5: herstel de fabrieksinstellingen

Als laatste redmiddel kun je de fabrieksinstellingen terugzetten:

1. Druk op de Xbox-knop  om de guide te openen.
  2. Ga naar Systeem > Consolegegevens en selecteer Console opnieuw instellen.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x800705b4 treedt op na een console-, game- of app-update" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?