Fout 800706BE treedt op wanneer je een Xbox One-app probeert te starten

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je een Xbox One-app probeert te starten:

800706BE

Dit kan betekenen dat de app door een probleem is vastgelopen of onverwacht is afgesloten.

Oplossingen

Oplossing 1: probeer de app opnieuw te starten

Om dit probleem op te lossen wacht je een paar minuten en probeert je de app daarna opnieuw te starten.

Probeer de volgende oplossing als de app niet start.

Oplossing 2: Start de Xbox One-console opnieuw op

Om dit probleem op te lossen, start je de Xbox One-console opnieuw en probeert je de app dan opnieuw te starten. Dat doe je als volgt:

1. Houd de Xbox-knop  in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.

Opmerking Als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd je de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Nadat de console is uitgeschakeld, raak je de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 800706BE treedt op wanneer je een Xbox One-app probeert te starten" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?