Fout 800706F4 treedt op wanneer je een Xbox One-game start

Je krijgt de volgende foutcode te zien wanneer je een Xbox One-game probeert te starten:

800706F4

De game kan niet worden gestart, wat kan liggen aan de manier waarop de game is opgeslagen op de console.

Oplossingen

Probeer de volgende oplossingen om dit probleem te verhelpen.

Oplossing 1: De game opnieuw proberen op te starten

1. Selecteer op het Home-scherm de optie Mijn games en apps.
  2. Selecteer Games.
  3. Selecteer de game die je probeert te spelen.

Oplossing 2: De Xbox One-console opnieuw opstarten

1. Houd de Xbox-knop in het midden van de Xbox One ingedrukt om het Power Center te openen.
  2. Selecteer Console opnieuw opstarten.
  3. Selecteer Opnieuw starten.
  4. Probeer de game opnieuw te starten.

Opmerking Als de console lijkt te zijn vastgelopen, houd je de Xbox-knop op de console 10 seconden ingedrukt totdat de console wordt uitgeschakeld. Nadat de console is uitgeschakeld, raak je de Xbox-knop op de console weer aan om opnieuw te starten. Probeer de game opnieuw te starten.

Oplossing 3: De game opnieuw installeren

Als je de game opnieuw installeert, wordt de game die is opgeslagen op de console overschreven. Het maakt niet uit of je de game vanaf een disc of vanuit de Microsoft Store hebt geïnstalleerd, je moet de vorige installatie eerst verwijderen. Een game verwijderen:

1. Selecteer op het Home-scherm de optie Mijn games en apps.
  2. Selecteer Games.
  3. Selecteer de game die je wilt verwijderen.
  4. Druk op de Menuknop op de controller en selecteer Verwijderen.

Je kunt de game vervolgens opnieuw installeren door de disc te plaatsen of door de game opnieuw te downloaden vanuit de Microsoft Store. Als je de game opnieuw wilt downloaden, zoek je de game in de Microsoft Store, selecteer je de game en selecteer je Installeren.

Opmerking Het installeren vanaf een disc is niet van toepassing op de Xbox One S volledig digitale versie, die geen optisch disc-station bevat.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 800706F4 treedt op wanneer je een Xbox One-game start" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?