Fout 0x87dd001a treedt op wanneer u uw Xbox One gebruikt

Wanneer u uw Xbox One gebruikt, krijgt u de volgende fout te zien:

0x87dd001a

Dit betekent dat uw Xbox geen verbinding heeft met Xbox Live.

Oplossingen

Oplossing 1: controleer de status van de Xbox Live-service

Als u hier waarschuwingen ziet, wacht u totdat de service weer werkt en probeert u het opnieuw.

Xbox Live-coreservices: actief en werkend
2018-09-26T14:48:22.0664667+00:00

Oplossing 2: test uw netwerkverbinding

Druk op de Xbox-knop op de controller om de guide te openen en ga vervolgens naar Systeem > Instellingen > Netwerk > Netwerkinstellingen. Selecteer Test mijn netwerkverbinding en volg de suggesties op het scherm.

Oplossing 3: Controleer uw installatie

Als uw verbinding goed functioneert, moet u de game mogelijk updaten. Start de game opnieuw.

Als dat niet werkt:

1. Druk op de Xbox-knop om de guide te openen en selecteer vervolgens Mijn games en apps. Alle weergeven en kies vervolgens Updates. Als uw game een update nodig heeft, wordt deze hier vermeld.
  2. Selecteer de game en accepteer de update. Start vervolgens de game opnieuw.

Is het probleem hiermee opgelost?

Ja
Nee

Bedankt voor je feedback

Bedankt voor je feedback!

We vinden het vervelend dat dit artikel niet heeft geholpen om het probleem op te lossen. Wij geven het niet op en jij moet dit ook niet doen. Probeer deze community-optie hieronder.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Geef feedback voor dit onderwerp

255 tekens resterend.
Voer om je privacy te beschermen geen contactinformatie in bij het geven van feedback.
Vraag de community om hulp
Ambassador chat image
Ambassadeurchat
Chat één op één met een andere Xbox-gebruiker die hulp nodig heeft.

Contact opnemen

Wil je contact opnemen met Ondersteuning voor het probleem "Fout 0x87dd001a treedt op wanneer u uw Xbox One gebruikt" waarover je hebt gelezen of voor een ander probleem?